Dalsgaard Biler A/S

Når skaden er sket, skal du vælge rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Dalsgaard Bilers skadecenter er godkendt af ŠKODA-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du kan bestille tid på værkstedet her.

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

Dalsgaard Biler er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel få udbedret skaden præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation

Gratis lånebil

Ved reparation af skader stiller Dalsgaard Biler en gratis lånebil til rådighed, mens du venter på at din bil bliver færdig, og vi hjælper dig gerne med at udfylde af skadesanmeldelsen.

Kontakt os på telefon 98 92 32 99 og få gode råd med på vejen.